fcb.portal.reset.password

Els jugadors, celebrant un gol a Bilbao. FOTO: MIGUEL RUIZ - FCB

El campió manté l’esperit intacte. La manera d’aconseguir aquesta Lliga n’és la prova més irrefutable, però el primer equip vol seguir fent història dia rere dia. Després que aquest curs hagi signat la millor primera volta de tots els temps, amb 55 punts de 57 possibles, així com el millor inici de Lliga amb sis victòries en les sis primeres jornades, l’ambició continua.

Els 100 punts que significarien molt més

Els homes de Tito Vilanova ja sumen un total de 91 punts, però, per si aquesta xifra no fos prou espectacular, es volen enfilar fins als 100. De fet, si guanyen els tres partits que queden, ho aconseguiran. D’aquesta manera s'igualaria el rècord absolut, en possessió del Madrid des de la temporada passada. La millor marca del Barça són els 99 de la 2009/10.

El rècord de puntuació en portaria forçosament d’altres. Per exemple, el d’arribar a les 32 victòries en un curs. Aquesta fita, de moment, només és en mans del mateix Reial Madrid del curs passat, però es podria tenyir de blaugrana només un any després.

En aquesta mateixa línia, l’equip podria sumar un total de 14 triomfs lluny del Camp Nou. Aquest registre semblava també inigualable quan, la temporada 2009/10, el quadre dirigit per Pep Guardiola ho va aconseguir.

107 gols de moment

L’última meta a què podria arribar el Barça és la del màxim nombre de gols en una temporada. Aquesta, però, és més complicada, ja que el Madrid en va fer 121 l’any passat. Els de Tito Vilanova en sumen 107 i només queden  tres jornades. Per tant, per superar-ho n’hauria de signar cinc per partit. Això sí, té més a prop els 114 del curs anterior, el seu rècord particular.

Finalment, cal destacar que el primer equip ja ha superat la xifra de dianes a domicili que va assolir el curs 2010/11, en què en 19 duels en va fer 49. Enguany n'ha fet 50 en 18 partits lluny de l’Estadi. Aquest rècord, per tant, només pot créixer en l’últim compromís a domicili: a Cornellà-El Prat.

Tornar a dalt
_satellite.pageBottom();