fcb.portal.reset.password

Alegria pel gol de Messi a París,. FOTO: MIGUEL RUIZ-FCB.

El FC Barcelona dóna per tancada la planificació de la gira asiàtica d’aquest estiu amb la disputa de dos partits, el 7 d’agost a Bangkok (Tailàndia), contra la selecció d’aquest país, i el 10 d’agost a Kuala Lumpur, davant d’una selecció dels millors jugadors de la Lliga de Malàisia.

Finalment no se celebrarà l’amistós que estava previst a Xangai (la Xina) el 4 d’agost. El Club, de comú acord amb el promotor, ha decidit no tirar endavant aquesta opció en arribar a la conclusió que no es reuneixen les circumstàncies òptimes per a la realització d’aquest partit en perfectes condicions.

El FC Barcelona espera poder concretar un partit a la Xina en el futur per poder seguir mantenint el contacte més proper amb els aficionats blaugrana d’aquest país, que segueix sent una prioritat per al Club.

Primera setmana a Barcelona

La plantilla del Barça es reunirà al complet el 29 de juliol després de les vacances dels internacionals i dedicarà la primera setmana a dur a terme intenses sessions d’entrenament a Barcelona abans de la gira asiàtica. Abans, però, l’equip disputarà dos o tres partits de preparació, com l’amistós ja anunciat del 24 de juliol a Munic contra el Bayern.

Tornar a dalt
_satellite.pageBottom();