fcb.portal.reset.password

Song va ser un dels jugadors que més va participar contra el Deportivo / FOTO: MIGUEL RUIZ-FCB

La victòria contra el Deportivo va permetre a l’equip deixar la porteria a zero tretze partits després. Repassem ara aquesta i altres dades del partit de dissabte:

• El FC Barcelona va tallar contra el Deportivo una ratxa de tretze partits seguits rebent gol (des del 5-0 contra el Còrdova a la Copa). A la Lliga, feia vuit jornades que l’equip no marxava amb la porteria a zero (des del 4-0 a l’Espanyol).

• La tranquil·litat de Pinto va ser total. El Deportivo no va rematar a porta ni una vegada. El Barça, en canvi, set vegades.

• El del Deportivo va ser el quart gol d’Alexis aquest 2013. Abans havia marcat contra el Còrdova (2) i contra el Getafe.

• El xilè no jugava un partit sencer a la Lliga des del FCB-Granada de la jornada 5. Lliga al marge, el seu últim compromís sencer es va produir contra el Còrdova (5-0).

• La suplència de Messi i Piqué deixa Alves com el jugador amb més titularitats seguides en els darrers compromisos. El brasiler duu sis partits consecutius jugant d’inici. A la Lliga, Thiago Alcántara encadena cinc titularitats seguides.

• Alves, Thiago i Song van ser els jugadors que més van participar en el joc blaugrana contra el Deportivo, amb un total de 152, 118 i 103 intervencions, respectivament.

• Cristian Tello no jugava d’inici des del Barça-Màlaga de Copa (2-2). A la Lliga, la seva última titularitat va arribar a camp del Mallorca (2-4).

Cesc Fàbregas va disputar contra el Deportivo el seu 50è compromís a la Lliga. En aquests 50 partits, ha signat quinze gols i ha celebrat 39 victòries.

• Alex Song ha participat en onze compromisos de Lliga amb el Barça. Els ha guanyat tots.

Pinto, el més veterà

José Manuel Pinto va ser titular contra el Deportivo amb 37 anys i 121 dies, i supera el rècord de veterania en Lliga amb el Barça que tenia Alexanko (37 anys i 32 dies). Si es manté la sanció a Valdés seguirà ampliant aquesta marca.

Tornar a dalt