fcb.portal.reset.password

Neymar / FOTO: Neymar Oficial

Aquest dilluns 3 de juny el brasiler Neymar serà presentat com a nou jugador del FC Barcelona. En una jornada intensa, el davanter se sotmetrà a les habituals proves mèdiques abans de signar el seu contracte amb el Barça per a les pròximes cinc temporades. El mateix dilluns se celebrarà la roda de premsa de presentació davant dels mitjans de comunicació i també notarà l’escalfor dels aficionats blaugrana en la sessió de fotos que s’organitzarà sobre la gespa del Camp Nou. En els pròxims dies, el Club confirmarà els horaris exactes de cadascuna d’aquestes activitats.

De Maracanà al Camp Nou

El jove davanter, que aquests dies es troba concentrat amb el Brasil per preparar la Copa Confederacions, ha obtingut el permís del seu seleccionador Carlos Alberto Parreira i de la Confederació Brasilera de Futbol per viatjar a Barcelona dilluns, després de l’amistós que jugarà diumenge (21 hores) a l’estadi de Maracanà davant d’Anglaterra.

Aquest serà el primer acte públic a Barcelona del jugador, després que la matinada de diumenge s’anunciés que el FC Barcelona havia arribat a un principi d’acord amb el Santos FC per a la incorporació del jugador aquest mateix estiu. Després dels actes previstos per dilluns, el jugador es reincorporarà a la convocatòria de la selecció brasilera.

Tornar a dalt