fcb.portal.reset.password

Cesc, en l'entrevista per Barça TV i www.fcbarcelona.cat. FOTO: GERMÁN PARGA - FCB

Just abans del Clàssic al Camp Nou que decidirà el finalista de Copa, Cesc Fàbregas explica les claus per fer bo l’1-1 de l’anada: “Allà, a part del gol, vam tenir oportunitats per posar-nos 0-2. A la tornada hem de ser tan efectius com sigui possible, perquè ells ho són. Hem d’estar bé de cara a porta si volem passar”.

El ‘4’ blaugrana, en declaracions a Barça TV i www.fcbarcelona.cat, indicava com espera que s’ho prengui l’equip: “És vital marcar, no sortir a veure què passa. En els últims clàssics va ser així perquè teníem un bon resultat de l’anada i vam estar a punt de quedar-nos fora. El Madrid és molt perillós i per passar haurem de demostrar el millor futbol que tenim”.

Comptes pendents

En un tram clau de la temporada, Cesc considera que l’equip està en deute amb l’afició pel desenllaç del curs passat: “L'actitud de l'afició aquella setmana que perdem amb el Chelsea i el Madrid va ser espectacular. Com a culer, en 25 anys no havia viscut res així. Aquest equip ha canviat la mentalitat del soci i això és impagable”.

D’altra banda, el migcampista reconeixia que el Barça, i en especial Messi, té ganes de parlar sobre la gespa en uns pròxims partits que es preveuen apassionants. “No som un vestidor de sortir a queixar-se a la premsa. Hi ha coses que s'han de dir, però sempre ens hem basat a parlar al terreny de joc. En aquest sentit, el Leo és el que ho fa millor. És molt fort a nivell mental i físic. El que vol és jugar, gaudir i guanyar”, manifestava.

A la Lliga, pas a pas

Respecte al segon Clàssic, el del dissabte, Cesc Fàbregas admetia que es pot fer un pas important, encara que es mostrava prudent. “Seria un cop fort, però no matemàtic. Estem tranquils”, admetia.

Tornar a dalt
_satellite.pageBottom();