fcb.portal.reset.password

David Villa, durant el partit davant el Dinamo / FOTO: Miguel Ruiz - FCB

El ‘Guaje’ torna a vestir-se de curt. I ho ha fet gairebé vuit mesos després de la seva gran lesió. Tito Vilanova li ha donat entrada en el minut 73 en substitució de Sergi Roberto i el davanter ha gaudit de més d’un quart d’hora per provar les seves sensacions en el terreny de joc.

Vuit mesos de treball amb l’objectiu de tornar

David Villa es va fracturar la tíbia de la cama esquerra en les semifinals del Mundial de Clubs, celebrat al Japó el mes de desembre passat. A conseqüència d'això, el Guaje es va perdre el tram final de la temporada amb el Barça i l’Eurocopa amb la selecció espanyola.

Però la primera bona notícia per al golejador asturià va arribar el 31 de juliol, quan va rebre l’alta mèdica. A partir de llavors, va augmentar la càrrega de treball per ultimar la seva posada a punt i aquest dissabte davant el Dinamo de Bucarest ha jugat els seus primers minuts de la pretemporada. D’aquesta manera, el golejador culer s’estrena en el curs 2012/13 sota les ordres de Tito Vilanova.

David Villa: “El meu objectiu no és ser el d’abans; vull ser millor”

El gran protagonista de la nit s’ha mostrat molt satisfet per la seva actuació. “Ha passat molt de temps, però he tingut molt bones sensacions en el terreny de joc. Estic molt content”, ha dit en zona mixta un David Villa que, segons ha assegurat, té “tota la confiança” en ell mateix.

No obstant això, ha reconegut la duresa que suposa haver-se de sobreposar a una greu lesió. “Ha estat llarg, més del que m’esperava. El que vull ara mateix és pensar en el present i en el futur i oblidar el passat”, ha manifestat Villa, que també ha agraït el suport del vestidor culer.

David Villa, però, no es fica una data de retorn. “Hem de tenir paciència, he estat molt de temps fora. El meu treball és millorar dia a dia”, ha matisat sobre el seu retorn als terrenys de joc. D’aquesta manera, l’asturià apel·la a continuar amb el seu procés de recuperació per tornar en òptimes condicions. “El meu objectiu no és ser el d’abans; vull ser millor”, ha acabat dient.

Tito Vilanova, feliç pel retorn de Villa

L'entrenador blaugrana ha valorat així la reaparició del davanter: “He parlat amb els metges i els fisioterapeutes i Villa estava en condicions de jugar quinze minuts. És molt important recuperar jugadors, sobretot si són tan estimats com ell”. A més, ha destacat que la seva participació és fonamental en els esquemes de l’equip. “L’any passat vam notar la seva absència perquè és un jugador que assegura gols. És molt necessari”, ha analitzat Tito Vilanova.

Tornar a dalt