Balotelli salva un punt en el tram final (1-1)

Balotelli salva un punt en el tram final (1-1)

El Milan no aconsegueix la victòria en la seva visita a Càller i se situa a 14 punts del líder, la Juventus Balotelli, una jornada més, ha tornat a ser protagonista en el gol del conjunt milanès

El Milan, proper rival del Barça a la Champions, ha acabat sumant un punt de la seva visita al camp del Càller després d’empatar a domicili amb un gol de Mario Balotelli. El matx ha estat marcat pel domini local en el primer període i han estat els primer a avançar-se en el marcador. Ibarbo, després d’una falta botada per Conti, ha rematat amb el cap i ha superat la porteria defensada per Abbiati.

L’eficàcia de Balotelli

Els minuts es consumien, i quan semblava que la victòria local seria definitiva ha aparegut Balotelli per igualar el partit quan faltaven set minuts per acabar el matx. El davanter italià ha posat l’empat des del punt de penal, després de provocar ell mateix la pena màxima.

Balotelli, però, no n’ha tingut prou amb el gol de la igualada i ha estat a punt d’aconseguir la diana que suposava la victòria per al conjunt de Milà, però l’àrbitre ha anul·lat el gol per posició antireglamentària del golejador. ‘SuperMario’ ha acabat disposant d’una última ocasió en què el porter local ha sabut respondre amb encert.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut