fcb.portal.reset.password

Bartomeu i Zubizarreta, durant la roda de premsa d'aquest dimarts / FOTO: MIGUEL RUIZ-FCB

Un cop tancat el mercat de fitxatges, arriba l’hora de fer balanç. Això és el que han fet aquest dimarts a la tarda el vicepresident Josep Maria Bartomeu i el director de l’Àrea Esportiva de Futbol Andoni Zubizarreta, que han repassat l’actualitat del primer equip després d’un estiu amb un canvi a la banqueta i dues incorporacions. “El de Tito és l’èxit des de la normalitat, l’èxit d’un projecte. Estem molt satisfets”, ha reconegut Zubizarreta. La pregunta sobre el tècnic ha estat l’última d’una roda de premsa d’uns 45 minuts. “Que no m’hagueu preguntat fins ara per ell és la millor notícia. Vol dir que les coses van bé”, ha explicat.

Satisfacció pel rendiment dels nous

El director de l’Àrea Esportiva també ha elogiat el rendiment de Jordi Alba i Alex Song, incorporats aquest estiu. “Alba ha tingut una adaptació ràpida. Potser jugava amb avantatge per estar a la selecció, conèixer la Lliga i per haver estat aquí abans”, ha declarat. Sobre Song, ha afirmat que “estem molt contents perquè ha tingut un procés d’aprenentatge ràpid”.

Puyol i Messi

Zubizarreta també s’ha referit a les situacions contractuals de Puyol i Messi. Sobre el capità, ha reconegut que “hem tingut una primera conversa i no crec que la negociació sigui llarga”, i ha recordat que mereix “una especial delicadesa, tant per la seva edat com per la seva estima al Club”.

Sobre Messi, que finalitza el seu contracte al 2016, Zubizarreta ha deixat clar que des del Club no hi ha “cap preocupació” en aquest sentit i que “qualsevol seguidor del Barça voldria tenir Messi sempre a l’equip”.

El director de l’Àrea Esportiva també ha explicat que “no ha vingut cap emissari” preguntant per Villa i que el Barça no s’ha interessat per Fernando Llorente aquest estiu. També ha recordat, com ja va fer el dia de la seva presentació, que Alex Song sempre va ser “la primera opció”, per davant de Javi Martínez.

AC Milan: opció de compra per Bojan

El vicepresident Josep Maria Bartomeu ha estat l’encarregat d’explicar el cas Bojan, traspassat a la Roma ara fa un any i cedit enguany, per part de la Roma, a l’AC Milan. “No podem dir les xifres, però hem signat un acord amb el Milan que contempla una opció de compra, guardant-nos una opció de bloqueig perquè el jugador es quedi”, ha afirmat. Cal recordar que Bojan va ser traspassat a la Roma per 12 milions d’euros i que el FC Barcelona té una opció de recompra obligatòria l’estiu vinent de 13 milions.

Tornar a dalt
_satellite.pageBottom();