fcb.portal.reset.password

Benaiges en una imatge d'arxiu. FOTO: ARXIU - FCB

Albert Benaiges, excoordinador del futbol base del Barça, treballa actualment com a director de l’escola de futbol de l’Al Wasl de Dubai. Des del país àrab segueix l’actualitat blaugrana fil per randa i afirma: “Veig el Barça molt bé, té molt de mèrit el que s’està fent”.

Benaiges, que afronta la seva tercera temporada a l’Al Wasl, ha estat més que transparent a l’hora de parlar de la situació actual del primer equip. Ha volgut felicitar Jordi Roura perquè “no és fàcil agafar una responsabilitat tan important com portar el primer equip del Barça, ha fet una gran feina”.

“Aquí no s’ha perdut res”

En aquesta mateixa línia, ha subratllat que la tornada de Tito Vilanova “ajudarà moralment l’equip, és un home amb una personalitat molt definida i segur que l’equip anirà amunt”. Així mateix ha reiterat que “té molt mèrit per part de Jordi Roura i Aureli Altimira mantenir aquest nivell de joc sense el primer entrenador” i ha volgut fugir de qualsevol crítica.

“Simplement hi ha hagut dos partits amb el Madrid que han anat una mica malament i sembla que s'ha perdut tot i aquí no s'ha perdut res. L'equip està molt bé”. “Crec que guanyarem la Lliga i la Copa d’Europa es pot guanyar, per tant, perfecte”, ha afegit Benaiges.

Seguint el Barça des de la distància

“El Barça es troba a faltar. Primer perquè és casa meva i després perquè és el club més gran del món”. Amb aquestes paraules ha volgut evidenciar que mai ha deixat de tenir present l’actualitat blaugrana i, de fet, la té present en la feina del seu dia a dia.

“Si hem anat allà és per jugar com el Barça, aquest és el nostre estil i allà tothom ens coneix per la nostra forma de jugar”, ha explicat un Benaiges que mira de donar al futbol base de l’Al Wasl el segell que es va endur de la Masia.

“No ens perdem ni un partit del Barça. En cada partit felicito els jugadors del primer equip. Igual que amb el futbol base, la relació és oberta i bona”, ha conclòs un Albert Benaiges que no s’oblida del club de la seva vida i que sempre tindrà un lloc a la Masia.

Tornar a dalt
_satellite.pageBottom();