fcb.portal.reset.password

 

Amb la Lliga al sac i tot i creure que la feina ja està feta, Jordi Alba ha reconegut aquest dimarts que l’equip intentarà guanyar els tres partits que queden, contra el Valladolid, l’Espanyol i el Màlaga. “Queden tres partits i intentarem guanyar-los. Volem igualar el rècord del Madrid i sumar 100 punts”, ha declarat en l’acte de presentació del seu Campus, que tindrà lloc de l’1 al 19 de juliol per a nens d’entre 7 i 14 anys.

Confiança en els jugadors

Moltes de les preguntes a les quals ha hagut de respondre Jordi Alba han estat sobre possibles altes i baixes. “Cos tècnic i Junta Directiva reforçaran l’equip allà on creguin oportú. Jo veig bé l’equip, amb futur i present, i tant de bo podem aixecar més títols l’any vinent”, ha afirmat. Sobre una possible incorporació de Neymar, a qui molts mitjans vinculen al Barça, ha assegurat: “No sé si vindrà o no. És un grandíssim jugador i al Brasil està demostrant que és un futbolista diferent”.

Alba també ha valorat la influència de Messi en el Barça actual: “És el número 1, potser el millor de la història. En moltes ocasions depenem d’ell, però hi ha altres jugadors a l’equip que també són molt bons”.

Balanç d’un any positiu

En un altre ordre de coses, ha posat una nota alta a la seva primera temporada a Can Barça. “Fitxar pel Barça és el millor que m’ha pogut passar”, ha afirmat, i ha destacat el dia de la seva presentació i la conquesta de la seva primera Lliga com a professional com els principals ‘highlights’ d’aquest curs. També ha assenyalat els retorns de Tito i Abidal com a moments clau a la temporada. “Hem passat moments difícils, però finalment hem pogut aixecar un títol important com és la Lliga”.

Sobre la celebració d’aquest dilluns pels carrers de Barcelona, tot són paraules positives: “Va ser una experiència molt bonica. Havia viscut una cosa semblant a Madrid després de guanyar el Mundial, però mai a nivell de Clubs. Ho vam passar fenomenal”.

Tornar a dalt