fcb.portal.reset.password

Marc Bartra, aquest diumenge, a La Romareda / FOTO: MIGUEL RUIZ - FCB

La victòria d’aquest diumenge a La Romareda ens deixa algunes dades curioses. Les repassem a continuació:

- La d’aquest diumenge a Saragossa era una parella de centrals inèdita a l’eix de la defensa. Adriano i Bartra s’han convertit en l’onzena parella de centrals de la temporada. La més utilitzada, Piqué-Mascherano.

- De fet, Adriano ha tingut cinc companys diferents en les cinc ocasions que ha jugat com a central aquesta temporada: Sergio Busquets, Mascherano, Puyol, Piqué i Bartra.

- Per primer cop aquesta temporada, el FC Barcelona ha encadenat dos partits seguits de Lliga sense encaixar gols, el del Mallorca (5-0) i el del Saragossa (0-3).

- El Barça va mantenir el forrellat com a visitant a la Lliga, nou partits després. No ho feia des del 25 de novembre, amb el 0 a 4 a Llevant.

- Xavi no era titular a la Lliga des del 3 de febrer contra el València. Aquest diumenge va tornar a l’onze després de vuit partits com a suplent a la Lliga.

- En els últims tres partits de Lliga hi ha hagut vuit titulars fixos: Tello, Song, Montoya, Bartra, Thiago, Alexis, Cesc i Alves.

- Tello ha arribat als vuit gols aquesta temporada -set a la Lliga- i ha superat la xifra de l'any passat. Ja és el quart màxim golejador de l’equip aquest curs.

- El d’aquest diumenge a La Romareda va ser el primer doblet de Tello aquesta temporada, el tercer amb el primer equip. En va fer dos l'any passat, davant el Bayer Leverkusen i L’Hospitalet.

- Pel que fa al de Thiago, és el segon gol a la Lliga. En va fer un a La Rosaleda. És el tercer de la temporada, ja que també en va fer un a la Copa davant el Còrdova.

- Sergi Roberto va gaudir dels seus primers minuts a la Lliga aquest curs. La temporada passada en va tenir 90 a Pamplona i fa dos anys, a Màlaga.

- Alexis ja ha repartit 10 assistències aquesta temporada, cinc de les quals a la Lliga. Només el superen Iniesta (18) i Messi (15). Cesc també n’ha repartides 10.

- El Barça va tornar a ser el clar dominador de la pilota, amb un 65% de la possessió.

Tornar a dalt