fcb.portal.reset.password

Abidal, en l'entrenament d'aquest dimarts. FOTO: MIGUEL RUIZ-FCB

Els compromisos internacionals han buidat aquests dies la Ciutat Esportiva Joan Gamper. És per això que els tècnics del FC Barcelona han optat aquest dimarts per fer un entrenament conjunt. Els quatre jugadors disponibles del primer equip -Pinto, Tello, Montoya i Abidal- s’han exercitat al costat dels disponibles del Barça B, en una sessió dirigida per Roura i Eusebio.

La presència d’Abidal ha estat la principal novetat d’aquest dimarts. El futbolista francès ha començat a fer treball de camp després de passar uns dies ingressat a l’Hospital Clínic de Barcelona per tal de realitzar exàmens d’evolució del trasplantament al qual va ser sotmès el mes d’abril passat.

Bartra, amb febre. Thiago i Song, al gimnàs

Marc Bartra, amb un procés víric amb febre, no s’ha entrenat i Thiago i Song han fet treball específic al gimnàs. El migcampista camerunès té molèsties al genoll i no jugarà amb el Camerun i Thiago té unes petites molèsties al genoll dret i s'ha preferit que es quedés al gimnàs.

El B, també amb baixes

Pel que fa al Barça B, Rafinha no s’ha entrenat per molèsties al bessó de la cama dreta. La seva evolució marcarà la seva disponibilitat per als següents entrenaments. En qualsevol cas, està sancionat i no podrà disputar el duel d’aquest dissabte davant del Guadalajara.

Tampoc hi eren els set internacionals convocats amb les seves seleccions -Luis Alberto, Grimaldo, Deulofeu, Sergi Gómez, Ledes, Ié i Cá- però el que sí que ha començat a treballar amb el grup ha estat Sergi Roberto.

Tornar a dalt