fcb.portal.reset.password

Andoni Zubizarreta atén als mitjans. FOTO: ARXIU FCB.

Amb el Barça a deu punts del líder a la Lliga i a punt d'afrontar l'anada dels vuitens de final de la Champions a Leverkusen, el director esportiu Andoni Zubizarreta a trencat una llança a favor de la plantilla blaugrana. "Fem autocrítica constantment. Sempre intentem ser millors. No crec que sigui un equip autocomplaent", ha assegurat.

Al mateix temps, el basc ha reconegut que la quarta Lliga consecutiva està complicada: "Deu punts són molts partits, evidentment no depenem de nosaltres. Hem de seguir competint, mantenint la tensió a la Lliga i si això ens serveix ho veurem al maig. Matemàticament és difícil, però s'ha d'intentar".

Hora de Champions

Tenint en compte això, el paper a la Champions pot acabar sent un termòmetre fiable al final del curs. Zubizarreta ha manifestat: "Si considerem que estem a la final de Copa, que guanyem la Champions i que ja hem guanyat els tres títols anteriors, la sensació és que la temporada seria extraordinària. De totes maneres, no per aquest motiu renunciem a la Lliga".

Tornar a dalt
_satellite.pageBottom();