fcb.portal.reset.password

FOTO: ARXIU FCB

Abans d’emprendre el vol cap a Praga, on l’equip disputarà aquest dimarts el seu quart partit de Champions d’enguany, el director esportiu de Futbol Professional Andoni Zubizarreta ha valorat la importància de treure un bon resultat a l’Eden Stadium: “Abans de la lligueta, el primer objectiu és classificar-se. El segon és ser primer, però el més important és classificar-se i ser al bombo de vuitens. En aquest sentit, una victòria ens pot donar un punt de tranquil•litat”.

“Guanyar el Barça et posa al món”

Zubizarreta ha avisat que no serà un partit tan fàcil com la gent pensa. “El públic allà pressiona molt. I el rival té un repte, que és guanyar el Barça, que és una cosa que et posa al món. El Viktoria ens va demostrar que no és un equip que s’arrugui, s’atreveix, busca la porteria contrària i ho intenta. Nosaltres vam tenir moltes oportunitats al Camp Nou, però això tampoc els va espantar gaire”, recorda.

“El talent de Messi no es posa en dubte”

Sobre Leo Messi, autor d’un hat-trick dissabte passat ( 5-0 ), Zubizarreta ha estat clar: “El seu valor i talent és d’aquelles coses que no es posen en dubte. Si mirem les coses des dels errors, és dels que menys s’equivoca en el món del futbol actualment”.

Tornar a dalt