fcb.portal.reset.password

Els doctors Ramon Cugat i Ricard Pruna / FOTO: ÀLEX CAPARRÓS - FCB

El jugador David Villa ha estat intervingut aquesta tarda per l'equip del doctor Ramon Cugat i pel doctor Ricard Pruna de la fractura de la tíbia esquerra. Se li ha practicat una osteosíntesi amb clau endomedul·lar. Es preveu que el jugador estigui ingressat uns 3 o 4 dies i el termini de recuperació serà d'entre 4 i 5 mesos.

Un cop finalitzada la intervenció el doctor Ramon Cugat i el doctor Ricard Pruna han comparegut davant els mitjans de comunicació a la sala de premsa Ricard Maxenchs per explicar tots els detalls al voltant de l'operació.

No es descarta que jugui aquest curs

"Les opcions que Villa jugui aquesta temporada són justes però no es poden descartar". Així ha respost el doctor Ramon Cugat a la pregunta sobre si el davanter asturià arribarà a la final de la Lliga de Campions, el 19 de maig, en cas que el Barça es classifiqui. Però no descarta la possibilitat de veure'l sobre els terrenys de joc abans que acabi el curs. "El temps és molt just, però hi ha la possibilitat ja que la il·lusió i l'estat anímic és molt important". I ha afegit que "està animat i espera ser a la final de la Champions i a l'Eurocopa. Els terminis els marcarà ell".

En aquest sentit s'ha pronunciat el doctor Pruna, que ha acompanyat en tot moment el jugador des que es va lesionar a la semifinal del Mundial de Clubs davant l'Al-Sadd. "A Yokohama els seus ànims ja eren bons. Tenia l'esperit de curar-se d'immediat i això és bo". I ha apuntat que un cop finalitzada la intervenció el jugador estava somrient. "Anímicament està més que perfecte".

Rosell i Bartomeu, el visiten

Només arribar a Barcelona procedent del Japó, el president del Barça Sandro Rosell i el vicepresident esportiu, Josep Maria Bartomeu, han visitat David Villa a l'hospital on està ingressat.

Tornar a dalt
_satellite.pageBottom();