fcb.portal.reset.password

Valdés, a la roda de premsa d'aquest divendres / FOTO: MIGUEL RUIZ - FCB

Víctor Valdés ha sortit aquest migdia en roda de premsa amb la mateixa seguretat que defensa la porteria del Barça jornada rere jornada. El blaugrana ha atès els mitjans de comunicació la mateixa setmana que ha batut el rècord d'imbatibilitat de Miguel Reina com a porter del FC Barcelona que més temps ha estat sense rebre un gol. Valdés, que mai ha estat amic dels reconeixements i premis, sap que si ha pogut arribar a aquesta excel·lència sota els pals és gràcies a una persona, Pep Guardiola.

Respecte cap al tècnic

Una de les coses que més clares té Valdés com a futbolista és que ha de respectar sempre el tècnic. En aquest sentit ha defensat Guardiola davant les informacions sorgides en què Ibrahimovic critica l'entrenador en un llibre. "M'han format amb la idea que l'entrenador és la figura que has de respectar dins d'un equip i a la qual més has de seguir. I així ho he fet fins que he estat professional". I ha apuntat: "Seré un 'col·legial' tota la vida si el tinc al meu costat. Ell m'ha portat pel camí de la victòria i espero tenir-lo fins que em retiri".

Aprèn dia rere dia

En aquest sentit, Valdés creu que des de l'arribada de Guardiola ha evolucionat com a porter. "Abans era un porter que tàcticament no sabia veure coses. Ara he crescut a nivell tàctic, en el joc amb els peus, a tenir ganes de guanyar coses a diari, i als entrenaments aprenc coses noves. I això només m'ho ha donat ell", ha explicat.

A més, Víctor Valdés no ha dubtat a demanar llarga vida a Guardiola dins el Club. "Ha de seguir tota la vida aquí. Ha demostrat que és el principal secret d'aquest equip", ha dit.

Ser forts davant les falsedats

Valdés, un dels quatre capitans de l'equip, ha parlat també de les informacions aparegudes que apuntaven que Messi i Villa no tenien bona relació. "És totalment fals. Només s'ha de veure com ens portem dins i fora del camp", ha comentat el porter. "Sempre s'intenta parlar per intentar desestabilitzar quan les coses van bé. Som els primers que ens hem de fer forts sabent que és totalment fals", ha apuntat.

Atent a l'Athletic Club

Amb tot, Valdés recorda que diumenge hi ha partit de Lliga a San Mamés. "És important guanyar aquest partit. Sabem la intensitat que té l'Ahtletic amb Bielsa, com pressiona, i com juga de tu a tu". A més el porter, que preveu que serà un partit "molt intens", recorda que els enfrontaments contra l'equip basc "sempre han estat macos i vistosos".

Abans l’equip que els premis

Victor Valdés no es capfica per no ser candidat a premis, com és el cas de la Pilota d'Or, en què hi ha vuit blaugranes. "Mai ha estat important per a mi. El que és important és jugar al Barça, fer-ho cada diumenge, i intentar guanyar copes. Si això segueix ja firmo no entrar a cap llista", ha comentat. "Sempre m'he sentit estimat per la meva afició que és el més important. I sempre he intentat tornar l'estima fent les coses bé", ha apuntat Valdés.

Tornar a dalt
_satellite.pageBottom();