fcb.portal.reset.password

Thiago, a la sala de premsa / FOTO: MIGUEL RUIZ - FCB

Thiago Alcántara ha parlat de les possibilitats del FC Barcelona d'escurçar els set punts que els separa  del Reial Madrid a la Lliga. El migcampista del Barça confia que la Lliga es resolgui cap al costat blaugrana . "Sí que podem remuntar. Hem demostrat moltes coses en aquests anys", ha dit. En aquest sentit Thiago creu que per aconseguir aixecar títols cal anar pas a pas i només pensar en el pròxim partit. "Veig el futur a curt termini i aquest és la Reial Societat. No podem pensar ja en el València o en el Bayer Leverkusen" ha comentat el jugador. I ha afegit que "ens plantegem els reptes per setmanes".

Messi i Puyol

Del partit contra el València Thiago ha comentat que "no vam materialitzar les ocasions que vam tenir. En vam tenir moltíssimes i simplement no les vam materialitzar". Precisament sobre  aquesta falta de sort de cara a porteria no creu que l'equip depengui de Messi i els seus gols. "Messi és un guanyador nat. Tenim el millor jugador del món i no hi ha dependència d'ell però sí que hem d'explotar les seves virtuts".

Un altre dels apunts que va deixar el partit de Copa va ser la ruleta de Carles Puyol. Thiago s'ha desfet en elogis cap el capità que a més de treure la seva força "també ha tret la seva qualitat en mig de Mestalla, un camp difícil". Davant d'això el jugador no dubte "en treure'm el barret i agrair-li perquè és molt bonic per al futbol".

Les decisions dels àrbitres

"Por sort no va encertat en la seva decisió". Thiago ha estat sincer quan se li ha preguntat sobre la jugada en el partit contra el València en la que sembla que Pinto toca la pilota fora l'àrea. Però el jugador ha apuntat que "els àrbitres sempre han estat en el futbol amb les seves virtuts i els seus defectes,  igual que els jugadors".

Tornar a dalt