fcb.portal.reset.password

 

Abans de l'entrenament d'aquest dimarts, els jugadors i tècnics del primer equip del Barça han mantingut una trobada informal amb un grup d'onze joves provinents de l'àrea afectada per l'accident de la central nuclear de Fukushima.

La trobada ha estat a la ciutat esportiva del Yokohama Marinos, on el FC Barcelona fa els seus entrenaments mentre duri l'estada al Japó per disputar el Mundial de Clubs. Després d'una jornada de descans, els jugadors han tornat a la feina. Abans de fer-ho, però, han dedicat la part inicial de l'entrenament a la solidaritat.

Els jugadors han saludat un grup d'onze joves, entre 9 i 18 anys, provinents de l'àrea de Fukushima. També els han entregat una samarreta del Barça a cadascun, amb el seu nom a l'esquena. Es tracta de Ryo Takahashi, Syuto Matsuzaki, Kouki Kato, Masatoshi Matsubara, Kazuki Fujita, Hirotaka Kato , Takuya Kato, Kana Ogata, Natsuki Abe, Hikaru Nitsuma i Dai Watanabe. Tots ells viuen ara en un centre d'acollida a Tòquio ja que no poden tornar casa seva.

A l'acte també estava present Sandro Rosell, que ha fet lliurament d'una samarreta amb el lema 'FCB amb el Japó' al director del programa d'educació del govern metropolità de Tòquio, Tominari Yamakawa, delegat especial del govern pels refugiats de Fukushima. La representació institucional es completava amb la presència de l'ambaixador espanyol Miguel Ángel Navarro i el director de l'Instituto Cervantes, Víctor Ugarte, que també han participat en els preparatius d'aquest esdeveniment.

Tornar a dalt
_satellite.pageBottom();