fcb.portal.reset.password

La golejada 1-5 a Cornellà, després de set dies de preparació. FOTO: MIGUEL RUIZ-FCB.

Per primera vegada a la temporada, el Barça disposa de set dies per preparar un partit de Lliga. La densitat del calendari, amb 43 partits oficials fins al moment per al conjunt blaugrana, havia impedit que hagués tingut una setmana sencera de descans abans d'una jornada. De les deu darreres ocasions en què l'equip ha disposat d'aquest marge per afrontar una cita del campionat, en vuit ha guanyat i en les altres dues ha empatat.

5 triomfs i 1 empat, la temporada passada

En tot el curs passat, aquesta situació es va produir fins a sis vegades. I gairebé sempre els resultats van ser molt favorables al quadre que dirigeix Pep Guardiola. Destaquen les golejades a domicili a l'Almeria (0-8) i a l'Espanyol (1-5), així com les victòries davant Mallorca (0-3), Getafe (2-1) i Màlaga (1-3), en l'últim partit de Lliga, abans de la final de Wembley. L'única 'ensopegada' va ser al camp de l'Sporting (1-1), a la jornada 23.

L'Atlètic de Madrid, l'últim botxí

La bona ratxa del Barça quan té set dies per preparar un partit de Lliga s'estén a més de dos anys. A la temporada 2009/10 no va fallar davant del Valladolid (4-0), València (3-0) i Racing (4-0), i va igualar a Almeria (2-2). L'última desfeta culer al campionat amb una setmana de preparació data del 14 de febrer del 2010. Casualment, va ser contra l'Atlètic de Madrid, el proper rival del Barça. Seria l'única derrota d'un equip que conqueriria la Lliga amb 99 punts.

Tornar a dalt