fcb.portal.reset.password

Abraçada entre Sandro Rosell i Josep Guardiola / FOTO: MIGUEL RUIZ - FCB

Sandro Rosell ha anunciat aquest divendres que Josep Guardiola no continuarà com a entrenador la pròxima temporada. Una decisió, aquesta, que segons ell mateix ha afirmat és “la més difícil” que ha hagut d’acceptar com a president del FC Barcelona. Després de transmetre-li “el respecte absolut del Club” vers la seva decisió, el president barcelonista ha ressaltat que “el barcelonisme està més madur i sòlid que mai”, i que aquesta maduresa “ha de ser la base per consolidar forts i units el nostre futur”.

“Gràcies, Pep”

Els agraïments directes del president cap a Guardiola han estat nombrosos i per diferents motius: “Per la felicitat que ens has donat i per tot el que has aportat al teu Barça; per haver perfeccionat un model futbolístic que mai més podrà ser qüestionat; per haver representat la institució d’una manera tan modèlica, fent bandera dels valors que ens defineixen com a Club; per tot el teu suport, afecte i estima”.

És precisament per totes aquestes raons que Sandro Rosell no té cap mena de dubte que l’agraïment del barcelonisme “serà etern per al millor entrenador de la nostra història”. “De tot cor, moltíssimes gràcies, Pep”, ha reiterat el president blaugrana.

Ja de cara a la pròxima temporada, Rosell ha expressat en veu alta el seu desig que des del Club se sàpiga “administrar l’herència” que deixa Guardiola, amb un sistema de joc que, segons la seva opinió, “serà recordat com el sistema del Pep”. “Hem d’aprendre de tot el que ell ens ha deixat”, ha apuntat. Després d’anunciar que Tito Vilanova serà el pròxim entrenador del FC Barcelona, el president barcelonista ha comentat que té el convenciment que "es parteix d’una base boníssima” i que el que toca és “intentar millorar les coses que es pugui i mai estar conforme amb les coses que es tenen”.

“Em quedo amb el trofeu a l’orgull”

Més enllà dels títols que ha aconseguit el FC Barcelona al llarg de les darreres quatre temporades, Sandro Rosell ha volgut referir-se a un de molt especial i que no té forma de campionat, del qual ha responsabilitzat Josep Guardiola: “El trofeu a l’orgull”. “A més dels títols que s’han assolit, em quedo amb un que no és un campionat, el trofeu a l’orgull. Gràcies a ell l’hem guanyat. Des que recordo ser culer, mai havia vist la reacció que hi va haver dimarts al Camp Nou. Està clar que no estarà com a copa al museu, però estarà per sempre més a l’esperit del Camp Nou”.

Tornar a dalt