fcb.portal.reset.password

Els doctors Cugat i Pruna durant la roda de premsa / FOTO: GERMÁN PARGA - FCB

Carles Puyol ha estat intervingut aquest dissabte al matí per l’equip del doctor Ramon Cugat i pel doctor Ricard Pruna d’una lesió osteocondral al genoll dret, amb la col·laboració de la mútua Egarsat. Al capità blaugrana se li ha practicat una artroscòpia per netejar-li l’articulació d’aquest genoll. El temps aproximat de baixa serà de sis setmanes.

El doctor Cugat ha explicat que hi havia un fragment de cartílag que s’havia desprès i que, un cop tret, li han revisat la resta del genoll. “Aquesta vegada no hem pogut esperar per operar-lo. Ell em deia que li fallava la cama, que no podia. Això són sensacions subjectives. L’any passat es va poder esperar, però aquesta vegada, tot i que la lesió era més petita, notava més molèsties que l’any passat”, ha afirmat Cugat aquest dissabte a la tarda a la sala de premsa Ricard Maxenchs.

Pruna ha reconegut que “aquesta vegada pràcticament el diagnòstic se’l va fer ell” i que el jugador podrà anar cap a casa aquest mateix diumenge. “El seu objectiu ha de ser arribar a la pretemporada en òptimes condicions”, ha afegit.

Puyol, per tant, es perdrà amb tota seguretat la final de Copa i l’Eurocopa. “Si tot va bé, tindrem Carles Puyol per a molts anys”, ha destacat el doctor Cugat.

Finalment, Pruna ha fet balanç de les lesions que ha patit el primer equip al llarg d’aquesta temporada: “Hem tingut diverses lesions musculars. Crec que han estat lesions lleus o mitjanes que s’han resolt bé. Tot i així, hem hagut de visitar cinc vegades el quiròfan. El transplantament de l’Abidal, els dos creuats d’Afellay i Fontàs, la de Villa i ara, amb el Carles”.

Villa, Abidal i Tito

Els doctors Cugat i Pruna també han parlat de tres noms propis del primer equip. Sobre el procés de recuperació de Villa, Cugat ha dit que “haurem d’esperar aquestes dues o tres setmanes que queden fins a l’inici de l’Eurocopa. Aquest temps ens permetrà veure fins on arriba. El temps ens donarà la resposta i, en tot cas, qui tindrà l’última paraula és ell”.

Pruna ha parlat de l’estat d’Abidal: “El transplantament va anar bé. L’evolució ha estat lenta però bona. El jugador, si tot va bé, podria rebre l’alta hospitalària la setmana vinent”.

I pel que fa a Tito, Pruna ha estat explícit: “Està fantàsticament bé. En termes col·loquials, diríem, curat. En termes científics, lliure de malaltia”.

Tornar a dalt
_satellite.pageBottom();