fcb.portal.reset.password

Gerard Piqué. FOTO: MIGUEL RUIZ-FCB.

A les portes de la seva tercera final de la Copa del Rei, Gerard Piqué s’ha expressat amb la mateixa fam que la temporada 2008/09, quan va tornar al Barça. “Tinc la mateixa il·lusió i ganes que quan vaig arribar. A la final de Copa la motivació és màxima sempre. Hi ha coses que la fan una mica més especial, però pel sol fet de ser una final ja li donem la màxima importància”. Per a ell “és un gran dia de futbol per a l’espectador i per als jugadors”.

Bielsa i Llorente

El defensa ha vaticinat una final similar a la del 2009, a Mestalla: “Serà bastant semblant. Amb Bielsa, l’Athletic Club té una actitud de pressionar i serà un partit de molta intensitat. No veig favorit, està al 50%. Ells tenen molt a dir i caldrà lluitar molt per endur-nos-la” . Conscient de la importància del seu marcatge sobre el davanter Llorente, ha assenyalat: “Hem d’intentar que la segona pilota sigui nostra, perquè segur que ell intentarà pentinar-la. També hem d’estar atents a les jugades d’estratègia i a les arribades de Susaeta i Muniain per banda, perquè no remati”.

D’altra banda, Piqué ha opinat sobre les declaracions de la presidenta de la Comunitat de Madrid, Esperanza Aguirre, en les que es posicionava a favor de la suspensió de la final en el cas que les aficions xiulessin l’himne espanyol. “Els aficionats es manifestaran amb respecte, tenen dret a expressar-se . El país té problemes més importants que una cosa com aquesta”, ha respost.

Bona nota a l’equip

Independentment del que succeeixi al Calderón, el ‘3’ blaugrana fa una anàlisi positiva de la campanya de l’equip: “Hem fet una temporada molt bona, portem tres títols, encara que ens ha faltat una mica de sort en els moments clau”. I afegia: “A nivell personal la valoració és més baixa que altres temporades. Queda lluitar per divendres i després ve una Eurocopa. El futbol només et deixa mirar endavant”. Al mateix temps, reconeixia: “M’ha costat molt entrar a l’equip per diversos factors”.

Molt s’ha parlat de la relació de Piqué amb l’entrenador Pep Guardiola i el central ho ha tornat a deixar clar: “La seva marxa serà traumàtica per a mi. Sento que sóc molt millor jugador gràcies a ell i que tot l’equip ha après moltíssim. Deixarà un buit, però amb Tito seguirem endavant i ho farem molt bé. És futbol, les etapes s’acaben”.

Satisfet amb la nova equipació

Gerard Piqué ha atès els mitjans just després de la presentació de l’equipació per a la temporada 2012/13 i ha exposat la seva opinió. “Me l’he provat i m’agrada. És moderna, diferent i molt bonica de disseny”, ha comentat.

Tornar a dalt