fcb.portal.reset.password

Pinto, a la sala de premsa de la Ciutat Esportiva / FOTO: MIGUEL RUIZ - FCB

José Manuel Pinto ha enviat un missatge d'optimisme després d'acabar el cap de setmana a set punts del Reial Madrid a la Lliga. L'equip, viu en les tres competicions que hi ha en joc, té clar que no vol tirar la tovallola i així ho ha explicat el porter del Barça. "El missatge dins el vestidor és que tenim fe i confiança", ha dit. I ha afegit que tot i ser conscients que "tenim poques opcions d'error, no llençarem res". Davant el repte de retallar els set punts al Madrid, Pinto ha comentat: "Els reptes apareixen diàriament. I això és bonic. Hi ha la il·lusió per superar-se i batre cada repte".

Amb il·lusió per la Copa

El jugador del Barça ha apostat per la professionalitat de la plantilla i creu que l'empat a El Madrigal no afectarà. "El vestidor sempre ha demostrat cada vegada que ha tingut una ensopegada que es manté fort. Està amb il·lusió i amb ganes de Copa".

Pinto també ha parlat de l'estat físic de l'equip: "No estem fatigats. Tenim grans preparadors i recuperadors però és difícil que tots els dies et surtin les coses perfecte". El que té clar és que l'equip "està molt compromès".

Treballa sempre per ser titular

Tot i que ha jugat tots els partits de Copa del Rei, Pinto no es creu el porter titular d'aquesta competició. El blaugrana ha explicat: "Em plantejo cada entrenament com si anés a jugar. Tinc tota la paciència i l'ambició del món". I tot i que sap que Valdés "és el porter que està millor a nivell mundial", ha reconegut que treballa "per millorar i treure el lloc a Víctor".

Tornar a dalt