fcb.portal.reset.password

Pinto, al plató d''El Marcador' de Barça TV / FOTO: MIGUEL RUIZ - FCB

Com ja va apuntar Josep Guardiola aquesta setmana, si no hi ha cap contratemps José Manuel Pinto jugarà tots els partits que li queden al Barça fins a final de temporada. Serà, així, la millor manera per preparar la final de Copa del Rei del 25 de maig, en què Pinto té assegurat un lloc a l’onze. El porter, que contra el Màlaga va jugar el seu segon partit consecutiu, va ser el jugador convidat del postpartit d’‘El Marcador’ de Barça TV. Al plató Pinto va mostrar-se satisfet de tornar a disposar de minuts, “perquè un jugador quan se sent bé és quan juga”. Mai ha renegat de ser el suplent de Víctor Valdés, però reconeix que li agrada “ajudar l’equip des de dins el terreny de joc, quan normalment ho faig des de fora, que també és important”.

Concentrat al 100 per 100

La mentalitat de Pinto sempre ha estat la mateixa, la de treballar al màxim en cada entrenament com si jugués el pròxim partit. “He de seguir entrenant-me com sempre he fet, perquè em permet estar concentrat”, apunta el porter.

I això ho estén a la resta dels seus companys, que a la Lliga, malgrat no tenir opcions de guanyar el títol, ho estan donant tot fins a l’últim dia. “La mentalitat d’aquest equip és guanyadora. Tot i que no ens hi juguem res és cert que som molt competitius”, va remarcar. A més, sap que el ritme de competició els beneficiarà de cara a la final del 25 de maig al Calderón: “Cada partit el preparem amb moltes ganes, ja que tenim la vista posada en la Copa”.

Rivalitat sana amb Valdés

Pinto i Valdés no només ho donen tot als partits, sinó també als entrenaments, i això els ha permès créixer com a porters. “Tenim una rivalitat molt sana en què tots dos sortim molt beneficiats”. I és que cada dia a la Ciutat Esportiva tots dos volen superar-se.

Tornar a dalt
_satellite.pageBottom();