fcb.portal.reset.password

Pedro, protagonista de la final. FOTOS: MIGUEL RUIZ / ÀLEX CAPARRÓS-FCB.

Pedro Rodríguez és l’home dels gols importants. Ho va tornar a deixar palès a l’estadi Vicente Calderón, on es va apuntar el primer i el tercer gol de la final de Copa. Des que va fer el salt al primer equip, a la temporada 2008/09, l’extrem s’ha convertit en un expert en finals: ja ha marcat en les de totes les competicions.

El primer gol en una final de Pedro va ser a la Supercopa d’Espanya 09/10, en l’anada a San Mamés. La ratxa continuaria amb un gol decisiu a la pròrroga de la Supercopa d’Europa i a la final del Mundial de Clubs, quan una diana seva donaria pas al temps extra.

En el curs passat, el ‘17’ blaugrana es va estrenar en una final de Champions marcant l’1-0 a Wembley. Només li faltava, doncs, veure porteria en una final de Copa del Rei. Divendres va saldar el compte pendent.

D’aquesta manera, Pedro Rodríguez iguala Leo Messi, l’altre integrant de la plantilla barcelonista que ja ha marcat en les cinc finals possibles.

L’home rècord

El curs 2009/10 va ser el de l’explosió i consolidació de Pedro. A base d’esforç, disciplina tàctica i sobretot de gols, es va erigir en la icona del Barça de les Sis Copes. El canari va ser el primer jugador de la història del futbol mundial que va marcar en les sis competicions en una mateixa temporada: Lliga, Champions, Copa, Mundial de Clubs i Supercopes d’Europa i Espanya. En el present exercici, Messi l’ha emulat.

Tornar a dalt
_satellite.pageBottom();