fcb.portal.reset.password

Maragall i Guardiola, a l'entrenament / FOTO: MIGUEL RUIZ-FCB

La Ciutat Esportiva del FC Barcelona ha rebut una visita ben especial. Qui fou president de la Generalitat de Catalunya entre el 2003 i el 2006, Pasqual Maragall, ha presenciat aquest matí la sessió preparatòria que l’equip de Guardiola ha fet conjuntament amb el filial. Des del camp número 3 Maragall ha pogut veure com és el dia a dia de l’equip blaugrana. Ha estat al final de la sessió quan l’expresident ha pogut conversar una estona amb Pep Guardiola. També ha tingut ocasió de saludar jugadors com Iniesta, Pinto i Maxwell.

Entrenament amb el B

Com ja ha passat en els entrenaments d’aquesta setmana, els quatre jugadors disponibles del primer equip – Pinto, Maxwell, Fontàs i Iniesta- s’han exercitat al costat del Barça B. Pep Guardiola i Eusebio Sacristán han treballat braç a braç aspectes tàctics de l’equip. Així, en uns exercicis amb els defenses i els migcampistes s’ha pogut veure els dos tècnics donant indicacions en tot moment.

Divendres, última sessió

Divendres, a les 10 del matí, l’equip es tornarà a entrenar a la Ciutat Esportiva. Aquesta serà la darrera sessió de la setmana, ja que a causa dels compromisos de seleccions, que han deixat el Barça sense 14 futbolistes, el cos tècnic ha decidit donar tres dies de descans.

Tornar a dalt