fcb.portal.reset.password

Cowboys Stadium

L’últim partit del Barça d’aquesta gira a l’espectacular Cowboys Stadium ha congregat 60.807 persones, sobre les 63.000 disponibles per a aquest partit, tot i que l’horari (15 hores) no era el més habitual per a un partit de futbol. Els aficionats del Barça eren majoria a les grades, tot i que també hi havia nombroses samarretes grogues de l’América. Com és habitual als Estats Units, la festa del partit ha començat molt abans, a l’exterior de l’estadi, on els aficionats preparen les seves barbacoes a l’extens aparcament exterior.

Un estadi amb molts al·licients

Més enllà del partit, els assistents han gaudit d’una instal·lació esportiva gegantina, amb moltíssimes comoditats. La més visible, la pantalla central, a sota la coberta de l’estadi, de més de 1.000 metres quadrats de superfície. Els grans passadissos d’accés, les nombroses zones de restauració o la comoditat i amplitud de les cadires són algunes de les facilitats que es trobaven tots els que avui s’han acostat a aquest recinte de la ciutat d’Arlington (Texas).

Xifres similars el 2009

Les 60.807 persones que han assistit avui al partit, se sumen a les 81.807 de Washington DC, contra el Manchester United, i les 70.080 de Miami, contra el Chivas de Guadalajara. En total 212.694 espectadors, una xifra molt aproximada a la que es va assolir el 2009 (221.557), quan es van visitar les ciutats de Los Angeles, Seattle i San Francisco.

Tornar a dalt
_satellite.pageBottom();