fcb.portal.reset.password

Maxwell, en roda de premsa / FOTO: MIGUEL RUIZ-FCB

Tot i caure aquesta darrera matinada a Veneçuela (1-0) amb l’Argentina, Maxwell no té dubtes amb Leo Messi. “Crec que ja ha demostrat la seva qualitat tant amb el Barça com amb la selecció argentina. Hi ha companys diferents i un joc diferent. No es pot comparar, és un altre món. Però crec que triomfarà segur amb la selecció”, ha reiterat el brasiler.

En aquest sentit, ha refusat qualsevol tipus de comparació amb Neymar o cap altre futbolista de l’actualitat: “Messi és incomparable a hores d’ara”.

Agafant la forma

Més enllà de Messi, Maxwell ha reconegut estar assolint un gran moment de forma físic, un cop perduda part de la pretemporada a causa d’una lesió: “Ha estat molt estrany no haver fet la pretemporada. Et costa molt més agafar la forma i l’aturada del mes passat em va permetre entrenar molt dur i agafar-la. El fet d’haver-me perdut minuts a la pretemporada ha estat molt dur per a mi. Ara sóc feliç perquè no tinc molèsties”.

“Una aturada pot ser beneficiosa”

Sobre l’aturada que ara conclou, Maxwell ha explicat que aquestes poden tenir el seu costat positiu: “No és fàcil preparar un entrenament per a quatre jugadors. Hem estat gairebé una setmana amb el filial i el ritme d’entrenaments ha estat molt bo. Mai no és igual, però ens toca entrenar així per sentir-nos físicament en forma”. Hi veu coses bones: “L’aturada sempre et pot beneficiar. T’ajuda a recuperar alguns jugadors i d’altres poden parar enmig d’una seqüència de partits molt intensa”.

El lateral creu que el més important és que “tots els internacionals tornin i es recuperin bé” abans de dissabte, dia que l’equip rep el Racing.

Tornar a dalt
_satellite.pageBottom();