fcb.portal.reset.password

El Clàssic del Bernabéu va acabar 1-3 / FOTO: ARXIU FCB

Josep Guardiola sempre envia el mateix missatge a l’inici de cada temporada: “El nostre objectiu és arribar a l’abril vius en totes les competicions”. Aquest curs, un cop més, pot sentir-se satisfet. Copa, Lliga i Champions encara són a l’abast. Arribats a aquest punt, les dues properes setmanes es presenten com a crucials per poder concloure la temporada amb algun títol sota el braç, com ha passat en els tres últims anys.

Setmana amb Chelsea i Clàssic

La primera d’aquestes dues setmanes ve marcada per dos partits dels grans. Aquest dimecres, l’equip, que viatja a Londres dilluns i no torna fins dijous, visita el camp del Chelsea en l’anada de les semifinals de la Lliga de Campions, un escenari conegut i de bon record per als homes de Guardiola. Allà van segellar l’accés a la final del 2009.

Gairebé sense temps de recuperació, tres dies més tard el FC Barcelona rep el líder de la Lliga, el Reial Madrid, al Camp Nou. Serà un partit que marcarà les possibilitats reals del conjunt de Guardiola en la competició de la regularitat. Si guanya, es col·locaria a un punt dels blancs, que amb una única ensopegada més podria perdre el seu liderat. Un empat o una victòria blanca al Camp Nou complicarien molt el títol per als culers. Serà un Clàssic decisiu.

Munic en el punt de mira

I un cop acabat el duel amb el Madrid, tocarà un altre cop el Chelsea. Només tres dies després, els homes de Guardiola rebran el Chelsea en la tornada de la semifinal europea, en el matx que decidirà el primer finalista de Munic. Per al FC Barcelona hi ha un gran objectiu en ment: convertir-se en el primer equip que repeteix com a campió de la Champions League dues temporades consecutives. Com amb el Madrid, el factor Camp Nou pot ser decisiu.

Lliga i Champions es poden perdre en pocs dies, però també poden apropar-se. La final de Copa haurà d’esperar fins al 25 de maig.

Només un dia sense entrenament

Al FC Barcelona li espera una marató de partits... i d’entrenaments. L’equip té previst exercitar-se tots els dies fins dimarts vinent, el dia de la tornada amb el Chelsea al Camp Nou, amb l’excepció d’aquest dimecres. Cal recordar que aquest dia l’equip disputa l’anada de l’eliminatòria a Londres, i que ja haurà treballat a Stamford Bridge dimarts a la tarda.

Tornar a dalt