fcb.portal.reset.password

Els jugadors del FC Barcelona arriben a València / FOTO: Miguel Ruiz - FCB

El Barça ha arribat a València a les 11.55 h, on la temperatura era de 14 graus. La plantilla ha sortit de la Ciutat Esportiva Joan Gamper a les 10.15 h amb direcció l’aeroport del Prat. A les 11.15 h s'ha enlairat l’avió que ha traslladat l’equip fins a la seva destinació. Un cop a València, el grup s'ha dirigit directament fins a l’hotel de concentració, a on s’estarà fins a l’hora de desplaçar-se a l’estadi Ciutat de València.

L’expedició barcelonista

A més dels 18 jugadors convocats i la resta dels components de l’equip, viatgen el vicepresident Jordi Cardoner, així com els membres de la Junta Directiva Susana Monje i Pilar Guinovart. També ho fa el director esportiu del Futbol Professional, Andoni Zubizarreta. Un dels dos joves convocats, Martín Montoya, fa aquest dissabte 21 anys.

Tornaran diumenge

Un cop finalitzat el partit, la plantilla farà nit a València i no serà fins diumenge al matí, concretament a les 10.30 h, quan emprengui el viatge de tornada cap a Barcelona. Està previst que l’arribada tingui lloc a les 11.20 h.

Dinar de directives

Com és habitual, els representants del Llevant i del FC Barcelona es reuniran en el tradicional dinar de directives, que en aquesta ocasió tindrà lloc al restaurant Nou Racó del Palmar a partir de les 15 h.

Tornar a dalt