fcb.portal.reset.password

Piqué, arribant a l'hotel de concentració / FOTO: MIGUEL RUIZ - FCB

El grup, que havia sortit de l’explanada del Camp Nou a les 9:45 hores, s’havia enlairat pocs minuts abans de les 11 hores en direcció cap al seu destí, on aquesta nit (21 hores, Canal + i Ràdio Barça) disputarà el partit l’anada de les semifinals de Copa del Rei.

L’expedició, encapçalada pel president Sandro Rosell i els directius Jordi Moix, Manel Arroyo i Pilar Guinovart, s’ha enlairat pocs minuts abans de les 11 hores des de l’Aeroport del Prat. El vol ha durat uns 45 minuts. Finalment, Tito Vilanova no ha viatjat.

Directament cap a l'hotel de concentració

Un cop a València, l’equip, que ha lluït una nova línia de roba, s’ha dirigit directament cap a l’hotel de concentració, The Westin, a on s’hi estarà fins a l’hora de traslladar-se a Mestalla, on a partir de les 21 hores es veurà les cares amb l’equip d’Unai Emery. Quan hagi finalitzat el partit, l’expedició emprendrà el viatge de tornada a Barcelona, on està previst que arribi a la una de la matinada.

Nova col·lecció de roba de Nike

L'equip ha estrenat en aquest desplaçament a València la nova col·lecció de roba de Nike. Es tracta d'una col·lecció de peces de roba blaugrana perfectes per lluir fora dels terrenys de joc. Els productes s'inspiren en els colors que identifiquen el Club incorporant elements que parlen de la seva història i recorden els símbols més emblemàtics de l'herència blaugrana a través d'un look vintage.

Aquest nou llançament inclou una selecció única de productes com a samarretes, polos, dessuadores, jaquetes i complements.

Ja pots veure i comprar aquesta roba fent clic aquí.

Tornar a dalt