fcb.portal.reset.password

Leo Messi s'abraça amb l'equip després del 4-0 / FOTO: MIGUEL RUIZ (FCB)

El FC Barcelona ha encarrilat l'eliminatòria amb un contundent 4-0 davant l'Osasuna. Cesc i Messi han estat els autors dels quatre gols, amb un doblet cadascun. Tot i que hores abans del partit contra l'Osasuna semblava que Leo Messi seria baixa per una grip, l'argentí ha començat el partit a la banqueta. Al minut 58, Leo ha entrat al terreny de joc. Era la primera vegada que Messi participava al primer partit de l'any i n'ha tingut prou amb 35 minuts per marcar dos gols.

El '10' del Barça ha explicat que, tot i el malestar del matí, s'ha pogut recuperar a temps per jugar: "Només tenia mal de panxa, però no tenia ni febre ni vòmits. Com que el que fem el mateix dia de partit tampoc és gaire, no m'he entrenat".

Sobre el partit, Messi ha deixat clar que el 4-0 no és un resultat definitiu i que l'equip no veu l'eliminatòria tancada. "És un bon resultat per anar a Pamplona, perquè sabem que el seu camp no és fàcil i estan forts. Als equips visitants els costa molt guanyar i per això havíem de fer un bon partit aquí", ha explicat Messi.

Pedro Rodríguez

"És un bon resultat a casa, però encara queden 40 minuts i al seu camp són molt forts".

"Semblava que Messi no podria jugar, però sempre que entra ho fa bé. Té ganes, ambició i avui ha marcat dos gols. Estem contents que segueixi en aquesta línia perquè ens beneficia a tots".

"Intento jugar i adaptar-me a la posició. És complicat per a mi però intento aprofitar al màxim els minuts i ajudar l'equip".

Javier Mascherano

"Crec que hem tingut un bon ritme de partit. Quan no hem tingut la pilota hem pressionat bé, amb molta intensitat. Després de 15 dies potser no hem estat tan fins com acostumem, però l'actitud de l'equip ha estat la correcta".

"És un avantatge important, però no podem donar l'eliminatòria per tancada. Si ho fem, ho podem passar molt malament a Pamplona. Sabem que l'eliminatòria no està tancada, l'any passat ja vam tenir un ensurt amb el Betis a Sevilla, allò va ser un exemple que res és fàcil".

Dani Alves

"Teníem un partit en què havíem de fer un esforç important per deixar-lo ben encarrilat. Hem fet un partit bastant complet i hem fet un pas important de cara a la fase següent".

"La posició d'extrem és una posició que conec bastant bé, sóc un jugador d'equip i allà on hagi de jugar ho intentaré fer el millor possible. Seré on em digui el míster".

"El partit del proper diumenge és un partit difícil, es tracta d'un derbi i els derbis sempre són complicats. Afrontarem el partit amb confiança. Si estem a un gran nivell, ells també ho tindran difícil".

Tornar a dalt