fcb.portal.reset.password

Isaac Cuenca, celebrant el seu primer gol. FOTO: MIGUEL RUIZ-FCB.

Al juliol d'aquest any, Isaac Cuenca iniciava la pretemporada amb el Barça B amb la idea de consolidar-se al filial un cop superada amb nota la seva cessió al Sabadell. En el curs anterior va ser un dels puntals en l'ascens de 2a B a 2a A dels arlequinats.

El que no s'hauria imaginat Isaac Cuenca ara fa mig any és que en la primera part de la temporada jugaria més partits amb el primer equip que amb el B. El reusenc va debutar a la Champions contra el Victoria Pilzen i ja s'ha estrenat com a golejador a la Lliga i a la Copa del Rei.

La confiança de Guardiola

Debutar amb el primer equip va ser especial, però el millor per a Cuenca ha estat la confiança que ha rebut de Guardiola, un tècnic que ha apreciat des de la pretemporada les qualitats d'un futbolista diferent. Ha jugat gairebé sempre d'extrem dret i des d'aquesta posició ha desequilibrat amb regats i centrades que han trencat molts sistemes defensius.

Cuenca ha crescut tant com a futbolista que fins i tot s'ha permès el luxe de mostrar el seu virtuosisme en un entrenament del primer equip farcit de cracs. Té la mateixa habilitat de sempre, la que ja enlluernava com a aleví i infantil i que va tornar a ensenyar al Juvenil blaugrana, després d'haver-se foguejat al Reus i la Damm.

Tornar a dalt