fcb.portal.reset.password

Pep Guardiola i Tito Vilanova, durant un entrenament / FOTO: Arxiu FCB

“Gràcies”. Aquesta és la paraula més repetida aquest dissabte a la premsa. Tant diaris generalistes com esportius de l’àmbit estatal han dedicat gran part de la seva informació a l’adéu de Pep Guardiola. El tècnic deixa la banqueta del FC Barcelona i ho fa rebent un sentit homenatge per la tasca duta a terme en aquests magnífics quatre anys, cinc si s’hi inclou la seva temporada al Barça B. El món del futbol i de l’esport es rendeix unànimement als valors que representa i ha transmès Pep Guardiola.

Segueix l’essència blaugrana

Ara és l’hora de Tito Vilanova, a qui la premsa li dóna una càlida benvinguda i veuen en ell la persona idònia per seguir promovent el model barcelonista. La seva gran gestió com a segon entrenador culer li ha valgut el respecte dels mitjans de comunicació, que no dubten a felicitar la decisió del Club.

És el cas de Josep Maria Casanovas, editor del diari ‘Sport’, que afirma que “l’esperit de Guardiola seguirà en el vestidor”. El director de ‘Mundo Deportivo’, Santi Nolla, comenta el “cop genial” per haver apostat per Tito Vilanova com a nou entrenador del primer equip del FC Barcelona. El diari ‘Ara’, per la seva banda, dedica un especial de 16 pàgines amb totes les claus sobre el comiat de Pep Guardiola.

Ressò també en l’àmbit internacional

La ‘Gazzetta dello Sport’ destaca que la majoria de clubs europeus sospiren ara per fitxar Pep Guardiola com a tècnic. No obstant això, l’entrenador ja va afirmar que necessitava “buidar-se per tornar-se a omplir”. El diari argentí ‘Olé’ també aclareix que la filosofia blaugrana no es veurà afectada amb l’elecció de Tito Vilanova.

A continuació, fem un repàs a la premsa i a les seves portades en referència a la tasca de Pep Guardiola al capdavant del FC Barcelona:

‘Mundo Deportivo’: Adiós Pep, bomba Tito”.

‘Sport’: Se va Pep, però sigue ‘Guardiola’. Tito Vilanova, el relevo natural”.

‘Ara’: Gràcies. L’hora de Tito”.

‘El 9 Esportiu’:Ara, tu (s’il·lustra amb una fotografia de Tito Vilanova).

'Marca': Tito, sigue tú”.

‘La Vanguardia’: Tito Vilanova hereta el Barça de Pep”.

‘El País’:Guardiola entrega el testigo del Barça a Tito Vilanova”.

‘Olé’, argentina: Cambia de DT pero no de filosofía”.

Tornar a dalt