fcb.portal.reset.password

Adriano, Messi i Keita en un entrenament recent / FOTO: ARXIU FCB

L’enfrontament amb l’Athletic Club de Bilbao marcarà l’agenda dels propers dies del FC Barcelona. La final de Copa del 25 de maig al Vicente Calderón és l’últim objectiu de la temporada i l’equip es prepararà a consciència per arribar-hi en les millors condicions. Després del partit d’aquest dissabte al Benito Villamarín, l’equip gaudeix de dos dies de descans. El proper entrenament serà dimarts a les 19 hores a la Ciutat Esportiva Joan Gamper. Prèviament, a les 18 hores, Sergio Busquets compareixerà en roda de premsa.

Serà l’inici d’una setmana de feina, amb quatre entrenaments previstos. Dimecres a les 11 hores, dijous a les 19 hores i divendres a les 11 hores. Com és habitual, totes les sessions de treball seran a porta tancada a la Ciutat Esportiva de Sant Joan Despí.

Guardiola donarà descans als seus homes al cap de setmana, i, a partir del dilluns 21 de maig, el Barça entrarà ja en l'última i decisiva setmana de la temporada. Seran els darrers entrenaments abans de la gran final del torneig del KO.

Tornar a dalt