fcb.portal.reset.password

Arribada de l'equip a Vitòria / FOTO: MIGUEL RUIZ - FCB

Eren les 11.10 hores quan s'ha enlairat l'avió que en un principi havia de traslladar el Barça fins a Pamplona. Les condicions climatològiques, i més concretament la boira que hi ha a la ciutat navarresa, però, han obligat l'expedició a aterrar a Vitòria, a on ha arribat a les 12.20 hores. L'avió no ha tingut cap problema en l'aterratge, malgrat la intensa boira. Des d'allà, l'equip s'ha traslladat fins a Pamplona, on ha de jugar el partit de tornada dels vuitens de final de la Copa, en autocar. L'equip ha arribat a les 13.45 hores a l'hotel de concentració a Pamplona.

L’expedició blaugrana

A més del cos tècnic i l''staff', així com dels 18 jugadors convocats, encapçalen l’expedició barcelonista el president Sandro Rosell, així com el vicepresident Jordi Cardoner. També ha viatjat el director esportiu de futbol, Andoni Zubizarreta.

Un cop ha arribat a la seva destinació, la plantilla s'ha dirigit directament cap a l’hotel de concentració, a on dinarà i s’hi estarà fins a l’hora de traslladar-se a l’estadi Reyno de Navarra, on es veurà les cares amb l’Osasuna a partir de les 22 hores. En aquesta ocasió, l’equip farà nit a Pamplona i no serà fins demà divendres quan emprengui el viatge de tornada.

Dinar de directives

Aquest migdia, concretament a les 15 hores, tindrà lloc el tradicional dinar de les juntes directives d'ambdós equips. El restaurant escollit és l'Asador Irurena.

Tornar a dalt
_satellite.pageBottom();