fcb.portal.reset.password

Andrés Iniesta, a 'El Marcador'. FOTO: MIGUEL RUIZ-FCB.

Andrés Iniesta, un dels pesos pesants culers, va visitar 'El Marcador' de Barça TV després de la dolorosa eliminació europea a mans del Chelsea per explicar les sensacions de la plantilla: “Ens fa mal com a jugadors per tota la gent que pateix i que hi ha al darrere. Quedar-te fora de la final de la Champions però sentir que la gent està amb l’equip és meravellós”. I seguia: “En aquest moment només podem dir que tornarem i lluitarem per tot. Ens ha faltat una mica més per fer el pas definitiu”.

Infortuni i desencert

El primer que va fer el ‘8’ blaugrana va ser felicitar el rival per la classificació. Al mateix temps, va lamentar la desgràcia del Barça i feia autocrítica per la manca d’efectivitat: “El futbol no ha estat just, hem tingut moltes ocasions que no han entrat i el Chelsea, en 180 minuts, n’ha tingut tres i ha fet tres gols”. Sobre el partit de tornada, afegia: “Ho hem intentat però igualment, amb un home menys, ells defensaven amb tots els seus efectius”.

Els reptes següents

Després de les ensopegades seguides a la Champions i a la Lliga, Iniesta lamentava: “Hem estat allà en les dues competicions, però ens ha faltat traspassar la línia dels títols”. A partir d’ara, amb la final de Copa davant l’Athletic Club en l’horitzó, el manxec té clar com ha d’acabar la temporada l’equip: “Som el Barça, representem molt, i anirem a guanyar tots els partits de Lliga que queden. És la millor manera de preparar-nos per a la final”.

Vol Guardiola per “molt de temps”

Gairebé simultàniament a l’anunci d’una reunió imminent entre el president Sandro Rosell i Pep Guardiola per tractar la continuïtat del tècnic, Andrés Iniesta es va tornar a posicionar: “És una decisió seva i del Club. Ell sap el que tots desitgem, tant de bo estigui amb nosaltres molt de temps. Això en Pep ho sap, no només d’aquesta nit, sinó de sempre”.

Tornar a dalt