fcb.portal.reset.password

Guardiola, en el transcurs del partit al Molinón / FOTO: MIGUEL RUIZ - FCB

El de Sanpedor afirma que la plantilla marxa "molt satisfeta" del camp de l'Sporting i ressalta la importància de treure endavant partits com els d'aquest diumenge al Molinón. Tot i que amb aquesta victòria el FC Barcelona és ja líder de la competició de la regularitat –empatat amb el Llevant-, Guardiola recorda que encara "queda un món" i prefereix ressaltar que aquest tipus de partit "és la mostra que tot cal lluitar-ho".

La dificultat de Guanyar al Molinón

Guardiola ha tingut paraules d'elogis per a l'Sporting, ressaltant la dificultat que sempre li suposa al Barça superar-lo al seu estadi: "Ens hem trobat davant un gran Sporting que posa molta gent al darrera i molt junta, deixant pocs espais. Sempre és difícil guanyar aquí. L'Sporting té gent jove amb molt d'orgull i que lluita de valent. A més, nosaltres venim d'un viatge llarg i sempre costa. El Molinón és un camp molt difícil. Amb tot, ens han fet poques ocasions de gol."

També s'ha referit el tècnic barcelonista al de l'Sporting, Manuel Preciado, del qual ha destacat la gestió que fa dels equips que dirigeix: "Només cal veure com es comporta el seu equip. Jo soc de l'opinió que sempre s'ha de mirar els jugadors. Jo veig en ells entusiasme, i quan això passa és que estan amb l'entrenador. Aquest equip està viu. Manolo està acostumat a gestionar aquestes situacions com ningú. No importa on estigui, els seus equips són reconeixibles. Qualsevol equip gran que vingui haurà de lluitar molt."

"Messi mai es tira"

A la pregunta sobre el possible penal de De las Cuevas sobre Messi, Guardiola ha reconegut no haver vist bé la jugada, tot i que sí ha volgut deixar una idea molt clara, i l'ha repetit amb insistència: "Tothom ha de saber que si el Leo se'n va al terra és perquè l'han tirat. Ell no dissimula, i mai es tira."

Tornar a dalt