fcb.portal.reset.password

Guardiola, mantejat pels jugadors / FOTO: MIGUEL RUIZ- FCB

Josep Guardiola ha viscut un comiat d’allò més emotiu aquest dissabte en el que ha estat el seu últim partit al Camp Nou dirigint des de la banqueta el primer equip de futbol. En aquest sentit, i després de dir, emocionat, que estava “molt content i agraït”, el de Santpedor ha apuntat a la importància que es reconegui el treball de “la gent que ha estat en aquest Club”. “Tot això és un lligam que perdura per sempre”, ha explicat, just abans de ressaltar el seu agraïment vers la institució “per tot el que ha fet”.

“Quan veus l’Estadi ple fins a dalt, l’únic que pots fer és notar molta satisfacció. Estic molt content i molt agraït pel tracte rebut durant tot aquest temps, i el lligam que tinc amb aquest Club sempre perdurarà”, ha explicat. Com ja ha fet en altres ocasions, l’entrenador blaugrana ha volgut tenir unes paraules d’elogi per als seus jugadors: “No és fàcil deixar aquests jugadors, un equip així. Sempre els portaré molt a dins meu, del primer a l’últim que he tingut durant aquests anys. Tots els jugadors que he tingut m’han ajudat a ser millor entrenador, i això és el que ens enduem. He rebut molta estima, i ells sabem que me’ls estimo molt.”

La importància del planter

També s’ha recordat dels joves del planter que han reforçat el primer equip quan ha estat necessari: “Han contribuït i ens han ajudat moltíssim. Mai és fàcil, però tots ells han estat més que a l’alçada. Hem fet una quantitat molt gran de gols aquest any, i n’hem rebut pocs. Està clar que cadascun d’ells ha posat el seu granet de sorra.”

A la pregunta, en un to distès, de si Messi, que ha fet un pòquer de gols i ha assolit la xifra dels 50 gols a la Lliga, gairebé provoca que ell deixés de ser el focus d’atenció, Guardiola, somrient, ha respost: “El Leo ha acaparat tant el focus aquesta temporada que no puc estar gelós. Cal esperar que en el futur ho segueixi fent. Per la meva part he intentat ajudar-lo el màxim possible, i ell a mi m’ha ajudat a ser un entrenador reconegut i a millorar com a tal.”

Una celebració emotiva

El ‘10’ blaugrana ha decidit celebrar el seu quart gol abraçant Guardiola, un gest que han seguit la resta dels jugadors. El tècnic s’ha mostrat “molt content per aquests detalls”, i ha dit que se sent “molt feliç per poder haver format part d’aquest Club”. “Al Leo li agraeixo el detall. He rebut molta estima per part dels jugadors tot aquest temps, dins de l’exigència que ens uneix. Me’ls estimo molt i això és el que ens queda”, ha ressaltat.

“Deixem que la vida faci el seu camí”

Guardiola ha estat molt clar davant la pregunta sobre si es planteja tornar algun dia al FC Barcelona: “Encara no he marxat i ja em demanen quan tornaré. Deixem que la vida faci el seu camí, i que jo faci el meu. Ara mateix no em plantejo res. Només passar a l’anonimat absolut i trobar les ganes de tornar a entrenar.”

Tornar a dalt
_satellite.pageBottom();