fcb.portal.reset.password

Josep Guardiola, a La Romareda / FOTO: MIGUEL RUIZ - FCB

Josep Guardiola intuïa un partit molt difícil davant el Saragossa com ha reconegut després del triomf a La Romareda. “Nosaltres sabíem la dificultat que tenia aquest partit, pel rival, que ha demostrat en l’últim mes tenir una gran intensitat i fortalesa. Ha estat duríssim i complicadíssim”. I és per això que l’entrenador es mostra més que satisfet per la treballada victòria de l’equip. “M’enorgulleix la manera com hem tret el partit”, ha destacat Guardiola, que recorda que l’equip ve d’eliminar el Milan a la Lliga de Campions que els ha permès classificar-se per cinquè any consecutiu per a les semifinals.

L’estat de la gespa perjudica a tots

A més, el tècnic considera més meritòria la victòria veient com estava el terreny de joc. “Això no és com el bàsquet o l’handbol, que el parquet és el mateix i la pilota bota igual. Nosaltres depenem de l’estat de la gespa”, ha explicat Guardiola. Però davant aquesta dificultat, el tècnic ha apuntat que “nosaltres ens hem d’adaptar i no queixar-nos”. I ha recordat que el fet que el camp no estigui en bones condicions “es fa per perjudicar-nos, però a ells també els perjudica”.

Alexis, decisiu; Pedro recupera sensacions

Guardiola ha remarcat l’actuació d’Alexis al llarg dels 90 minuts. “Ha estat decisiu en totes les accions”. També ha parlat de Pedro, que aquesta nit ha tornat a veure porteria després de mesos sense fer-ho. “Ha tingut un any difícil per les lesions, però fa un mes que té la vivesa. Estem molt contents pel Pedro, perquè no abaixa mai els braços. Això li donarà molts ànims”.

Alves, amb molèsties

Dani Alves ha estat substituït en la segona part per unes molèsties al bíceps femoral de la cama esquerra. Diumenge el jugador serà sotmès a més proves per saber l’abast exacte de la lesió.

Tornar a dalt