fcb.portal.reset.password

Guardiola al Nou Municipal / FOTO: MIGUEL RUIZ - FCB

L’entrenador barcelonista apunta que, tot i que “el resultat és el que és”, hagués preferit una diferència de gols més àmplia de cara al partit de tornada d’aquests setzens de final de la Copa del Rei que tindrà lloc el dia 21 de desembre al Camp Nou. I és que, dies abans, el FC Barcelona viatjarà al Japó per disputar el Mundial de Clubs: “L’eliminatòria està oberta. Ens hagués agradat un resultat més ampli per no anar tan apurats, perquè no sabem com tornarem del Japó. Crec que ens ha faltat un gol, i ja veurem com hi arribem.”

Elogis per a L’Hospitalet

Guardiola només ha tingut paraules d’elogi envers el seu rival d’aquesta nit, L’Hospitalet: “Ha estat un partit molt intens entre dos equips amb personalitat, i ens hem hagut d’esforçar moltíssim. Vull felicitar L’Hospitalet pel bon equip que és i pel nivell que ha demostrat. Ha fet un molt bon partit, s’obria i volia jugar. És un conjunt que té joc, i el seu porter ha estat fantàstic amb les seves intervencions. A nosaltres ens ha faltat una mica trencar el seu sistema defensiu.”

A la pregunta sobre si creu que el Barça és el mirall en el qual es miren els altres equips, el tècnic ha respost que la plantilla “només ho intenta fer-ho de la millor manera possible”. I ha afegit: “El futbol és obert i de tots. Simplement volem portar el nom del Barça el millor possible, jugar de la millor manera possible, i comportar-nos de la millor manera possible.”

Sempre amb la mateixa filosofia de joc

Guardiola, que s’ha referit molt positivament al rendiment de Fontàs i de Jonathan dos Santos –“és un jugador fantàstic en tots els sentits, i és una gran sort per al Barça que el puguem tenir”, ha comentat- al Nou Municipal, ha deixat molt clar que, jugui o no Messi, “la idea és la mateixa, és a dir, intentar jugar al camp del contrari i generar ocasions”.

Finalment, l’entrenador blaugrana ha expressat en veu alta la seva satisfacció amb David Villa, del qual ha apuntat que “ens dóna moltíssim”. “Per a mi el David és un jugador indiscutible, i avui m’ha agradat fins i tot molt més que altres dies, per aquesta manera tan incisiva que té de jugar”, ha conclòs.

Tornar a dalt