fcb.portal.reset.password

Pep Guardiola, satisfet pel rendiment dels seus homes contra el Milan. Foto: Miguel Ruiz-FCB

Satisfacció pel rendiment de l'equip i contrarietat pel resultat final. Això és el que s'extreia de les paraules de Pep Guardiola després de l'empat cruel contra el campió d'Itàlia. "A nivell de joc hem fet un bon partit, tinc poques coses a dir. S'han esforçat, el Milan no ha passat de migcamp pràcticament". I continuava: "Hem sigut el Barça, hem actuat com ho fem sempre, intentant jugar, xutant... tot el que haviem de fer per guanyar".

Càstig majúscul

El tècnic del Barça ha insistit: "Hem aconseguit posar el Milan al darrere. Hem fet un partit més que acceptable. Només han faltat matisos, com que no et marquin al minut 1. Han arribat dues vegades i mitja, però al futbol passa". Guardiola ha reconegut que hi ha coses "que s'han de vigilar i que poden passar" i que "es miraran de corregir". Amb tot, considera el Milan un "senyor equip": "Tenen la capacitat de posar vuit homes al darrere i seguir així perdent 2-1".

No pot dubtar de l'equip

D'altra banda, com sempre, el de Santpedor s'ha mostrat confiat en la plantilla. "Jo ja no puc dubtar d'aquests jugadors, ja ho sabeu", deia als periodistes. Afegia: "Aquests jugadors si una cosa han demostrat és que en treballar no els guanya ningú. Intueixo que són conscients que això costarà molt. Cada vegada és més difícil".

El cantó positiu de l'empat, per a ell, és que "no s'ha perdut i queden cinc partits". El següent, però, serà de Lliga, contra l'Osasuna. Guardiola ho té clar: "Dissabte serà diferent, els equips de Mendilibar et vénen a buscar a dalt".

Tornar a dalt