fcb.portal.reset.password

Pep Guardiola. FOTO: MIGUEL RUIZ (FCB).

Satisfet del que s'ha fet i segur del que es farà, Pep Guardiola ha volgut treure ferro del KO a Getafe, que ha deixat el Barça a sis punts del Madrid, en la roda de premsa prèvia al partit contra el Rayo. "Els jugadors estan bé, són gent calmada quan va bé i quan tens un ensurt o derrota també responen bé. Sí que és la primera vegada que estem per sota avançada la temporada, tot i que jo em pensava que passaria el segon o tercer any, però estem disposats a seguir-ho intentant", ha assegurat.

Només exigeix esforç

El tècnic manté el discurs del primer dia: "Ens esforçarem fins al final, intentarem que la gent que estima aquest club estigui orgullosa. L'únic que demano als jugadors és esforç". En aquest sentit, Guardiola té clar l'objectiu: "El repte ha de ser comportar-se cada dia com ho ha de fer un jugador del Barça, el repte és la continuïtat". I afegia: "Si serem campions no ho sé, que ho intentarem, n'estic convençut".

Alt nivell blaugrana

L'entrenador del Barça, que ha admès més dificultats en camp contrari, ha recalcat que la trajectòria blaugrana fins ara està sent bona. "Hi ha hagut moments que hem jugat molt millor que fa un any. Hem aconseguit dos títols davant de dos rivals fortíssims, ens hem classificat primers a la Champions a falta de dues jornades i som segons a la Lliga". Segons ell, "hem vist que estem a un molt bon nivell però no el suficient per ser el primer, fins ara el Madrid ha estat millor en sis punts".

No pensa en el clàssic

Amb tot, Pep Guardiola es mostrava optimista i, alhora, realista: "Queda un bon tram de Lliga i si el Madrid segueix a aquest nivell serà molt més complicat". "Ells fa temps que no guanyen, és normal que sigui important cada partit". De totes maneres, malgrat la proximitat del clàssic, el de Santpedor prefereix centrar-se en el contrincant més immediat. "Toca el Rayo, és el més important. "Pocs equips són tan atrevits, a veure si som capaços de jugar millor", ha conclòs.

Tornar a dalt