fcb.portal.reset.password

Guardiola, en el partit contra L'Hospitalet / FOTO: MIGUEL RUIZ - FCB

"Si ens hem guanyat aquest prestigi és per la demostració del dia d'avui". Pep Guardiola, tot i tenir alguns dubtes de com respondria l'equip davant L'Hospitalet després d'arribar del Japó amb el Mundial de Clubs a la butxaca, s'ha mostrat molt satisfet per l'actitud dels seus jugadors.  Ha destacat no només el talent, sinó "la capacitat de jugar un partit de setzens de final de la Copa del Rei després de ser el millor equip del món a nivell de clubs". I és per això que ha afirmat que "és admirable que es comportin com es comporten". Guardiola creu que aquesta és la raó de "perquè estem fent bé les coses".

Màxima concentració

Guardiola ha explicat que aquest partit "l'he preparat com si fos qualsevol altre partit. Hem vist més imatges que sovint les passem. Els jugadors no poden percebre que nosaltres no fem la feina i exigir-los, després, que ells la facin".

Per la seva banda, l'entrenador barcelonista ha parlat del fet que aquesta nit al Camp Nou "hi hagués menys gent. Sé que el Club ha convidat entitats socials. Crec que és una molt bona idea. Està bé que hagin vingut i ens hagin animat. No han omplert el camp, però les 50.000 les hem sentit molt i els ho vull agrair".

"L'Isaac ha estat impecable durant tot l'any"

El tècnic ha tingut paraules d'elogi cap a Isaac Cuenca. "Ha estat impecable durant tot l'any. Desitgem que amb la humilitat, el comportament de veure i parlar poc, el faci estar espavilat i estar al nivell com a jugador".

Bartomeu: “Desitjo que el 2012 sigui tan exitós com el 2011”

Josep Maria Bartomeu, vicepresident esportiu del Barça, ha celebrat el bon final d'any de l'equip de futbol, que l'acaba amb la classificació per als vuitens de final de la Copa del Rei després de venir de guanyar el Mundial de Clubs. "Ha estat un any fantàstic. Hem de celebrar-ho i desitjar que el 2012 sigui tan exitós com el 2011". Sobre la golejada contra L'Hospitalet, Bartomeu ha destacat que l'equip "ha jugat molt bé. Se'ls ha vist amb moltes ganes. Han tornat del Mundial i han jugat espectacularment". I s'alegra que la gent "hagi gaudit del partit", sobretot en una jornada com aquesta, amb la celebració de la Diada del Soci Solidària. Finalment, el vicepresident no té cap predilecció a l'hora de triar el rival de Copa a vuitens.

Tornar a dalt
_satellite.pageBottom();