fcb.portal.reset.password

FOTO: ARXIU FCB

Superada la interrupció pels compromisos internacionals, aquest dissabte es reprèn el campionat. El Barça, a tres punts del Madrid, rebrà el Saragossa al Camp Nou amb poc marge d'error. En el pròxim mes li esperen partits transcendentals a la Lliga, a la Champions i al Mundial de Clubs. Aquest és el primer de tots i, malgrat la proximitat del duel europeu amb el Milan, és bàsic arrencar-los amb bon peu.

Alta de Pedro

Malgrat la bona imatge donada en l'últim matx a San Mamés, sempre és un handicap important l'aturada per seleccions per als equips que cedeixen tants jugadors com és el cas del Barça. I més en aquesta ocasió, quan onze jugadors han portat a terme viatges transoceànics. Un d'ells, Leo Messi, ha estat en el centre del debat pel cansament que li va provocar el darrer partit a Colòmbia. Pep Guardiola va tancar-lo assegurant que el '10' està bé i amb ganes de jugar.

L'entrenador blaugrana també podrà disposar de Pedro Rodríguez, alta. Les úniques baixes són Adriano i Afellay.

Alineació confirmada del rival

El Saragossa, per la seva banda, es presentarà al Camp Nou a un punt de la zona de descens i amb l'alineació confirmada pel seu tècnic, Javier Aguirre. Serà la següent: Roberto, Juárez, Mateos, Lánzaro, Paredes, Barrera, Ponzio, Meira, Juan Carlos, Luis García i Postiga. Té les baixes d'última hora del porter Leo Franco i del defensa Paulo da Silva.

Tornar a dalt