fcb.portal.reset.password

Els seguidors reconeixen la tasca del tècnic de Santpedor / FOTO: Germán Parga - FCB

Nit d’agraïment al Camp Nou. Els instants previs del derbi contra l’Espanyol han estat carregats d’emotivitat i gratitud. Si més no, així es desprèn de la resposta massiva que han ofert els socis i aficionats del Barça a la possibilitat d’escriure el seu missatge de comiat a Pep Guardiola.

A l’esplanada del Camp Nou s’han instal·lat dos murals, on, sota l’epígraf #graciesPep, els assistents podien escriure el seu missatge d’agraïment. En grups de 10 persones, gent de totes les edats oferien el seu reconeixement al tècnic de Santpedor i, fins i tot, s’han hagut de substituir els murals per dos de nous ateses les multitudinàries mostres d’estima dels seguidors.

En tots els idiomes, des de tots els racons

En els murals, s’hi podien llegir tot tipus de dedicatòries de gent d’arreu del món. "Pep, gràcies per tornar al futbol la seva essència", firmava una parella mexicana. "Gràcies, Pep per tots els moments de glòria i llàgrimes que ens has donat", deia un altre barcelonista.

També a les xarxes socials

El missatge s’ha transmès també a través de les xarxes socials: Twitter, Facebook i Tencent Weibo. L’etiqueta #graciesPep ha arribat a ser Trending Topic a Twitter al territori espanyol, arribant als 9.000 'tweets' per hora coincidint amb el descans del partit davant l’Espanyol. Més de 23.000 piulades rendien un sentit homenatge a Pep Guardiola abans que s'acabés la primera part.

A Facebook, en canvi, els diferents 'posts' que s'han fet durant el dia d'avui han rebut el suport incondicional dels fans del Barça. En total, més de 210.000 'likes' i 15.000 comentaris. Més d'1.100 barcelonistes han compartit també les seves fotografies i missatges d'agraïment a Guardiola a través de la pestanya #graciesPep que s’ha habilitat a la pàgina de Facebook del Club. Això suposa una mitjana de 24 fotos compartides cada minut. Per la seva banda, la xarxa xinesa Tencent Weibo ha registrat 1,03 milions de missatges.

Tornar a dalt