fcb.portal.reset.password

L'equip s'ha desplaçat aquest divendres al matí / FOTO: MIGUEL RUIZ-FCB

L’expedició barcelonista sortia de l’esplanada del Camp Nou a les 10.15 hores amb direcció a l’aeroport del Prat, on poc després de les 11 hores s’ha enlairat l’avió que l’havia de traslladar fins a la seva destinació. A més del cos tècnic i els jugadors, seran a Madrid el president Sandro Rosell, els vicepresidents Josep Maria Bartomeu, Jordi Cardoner, Javier Faus i Carles Vilarrubí, i els membres de la Junta Directiva Susana Monje, Antoni Freixa, Jordi Moix, Eduard Coll, Jordi Mestre, Javier Bordas, Pilar Guinovart, Ramon Pont, Joan Bladé, Dídac Lee, Silvio Elías, Manel Arroyo, Josep Ramon Vidal-Abarca i Ramon Cierco.

Alves no viatja

Tot i que en un principi estava previst que viatgés tota la plantilla amb l’excepció d’Abidal, finalment s’ha cregut convenient que Dani Alves, que s’ha sentit adolorit de la clavícula dreta –recordem que el jugador va ser intervingut d’una fractura en aquesta zona el 16 de maig- es quedés a Barcelona per reposar.

L'avió que ha traslladat la plantilla blaugrana fins a Madrid ha aterrat cap a les 12.25 hores. Un cop ha arribat, el grup s'ha dirigit directament a l’hotel de concentració, en el qual s’estarà fins a l’hora de desplaçar-se cap a l’estadi Vicente Calderón, on, a partir de les 22 hores, es veurà les cares amb l’Athletic Club de Bilbao. Un cop finalitzat el partit, l’equip farà nit a Madrid i emprendrà el viatge de tornada a Barcelona demà dissabte, a les 12 hores.

Tornar a dalt