fcb.portal.reset.password

Xavi en l'arribada a l'aeroport de Santander / FOTO: Miguel Ruiz FCB

La plantilla barcelonista, tenint en compte l'horari del compromís davant el Racing de Santander (18h), ha emprès el seu desplaçament aquest dissabte a la tarda. D'aquesta manera, l'expedició blaugrana sortia de l'esplanada del Camp Nou a les 18.15 h amb direcció a l'aeroport d'El Prat. L'avió que ha trasllat el grup fins a la seva destinació s'ha enlairat a les 19.15 h, i ha aterrat a Santander a les 20.10 h. La plantilla ha estat rebuda a l'aeroport per uns 300 aficionats que no s'han volgut perdre l'oportunitat de veure els seus ídols.

A més del cos tècnic i dels 19 jugadors convocats, entre els quals hi ha Carles Puyol, que encara no ha rebut l'alta mèdica, formen part de l'expedició del FC Barcelona el vicepresident Javier Faus, la membre de la Junta Directiva Pilar Guinovart, i el director esportiu de l'Àrea de Futbol Professional, Andoni Zubizarreta.

Un cop ha arribat, la plantilla s'ha dirigit directament cap a l'hotel de concentració, l'Hotel Real. Ja de cara a diumenge, i després de veure's les cares amb el Racing, el primer equip de futbol del Barça emprendrà el viatge de tornada cap a Barcelona. D'aquesta manera, el grup deixarà Santander a les 21.30 h, i arribarà a la seva destinació a les 22.40 h.

Dinar de directives

Està previst que aquest diumenge, a partir de les 14.30 h, tingui lloc el tradicional dinar entre les directives d'ambdós equips. En aquesta ocasió, el restaurant escollit és l'Hipódromo de Bellavista.

Tornar a dalt
_satellite.pageBottom();