fcb.portal.reset.password

Piqué, en l'arribada a Madrid / FOTO: MIGUEL RUIZ - FCB

La jornada ha començat molt aviat per al primer equip de futbol del Barça, que ha sortit des de l’esplanada del Camp Nou a les 9.45 h per dirigir-se a l’aeroport d'El Prat. L’avió que ha traslladat el FC Barcelona s’ha enlairat a les 10.42 h, i ha aterrat a la seva destinació a les 11.30h. Madrid ha rebut l'expedició blaugrana amb una temperatura de deu graus.

Un cop ha arribat, l’equip de Pep Guardiola s'ha dirigit directament a l’hotel de concentració, en el qual s'estarà fins que arribi l’hora de traslladar-se al Vicente Calderón, on s’enfrontarà a l’Atlètic de Madrid a les 21.30 h.

Després del partit, l’equip blaugrana emprendrà el viatge de tornada cap a Barcelona a la una de la matinada, i està previst que arribi a la seva destinació una hora després. En aquesta tornada, hi haurà 12 jugadors que ja no emprendran el viatge de retorn perquè dilluns es concentren amb les seves seleccions. Aquest és el cas dels 8 jugadors de la selecció espanyola, Valdés, Piqué, Puyol, Busquets, Thiago, Xavi, Iniesta i Cesc, de Tello i Cuenca, que estaran amb la sub-21, i de Dani Alves i Adriano, que dimarts juguen un amistós amb la selecció brasilera a Suïssa contra el Bòsnia-Hercegovina.

L’expedició blaugrana

A més dels 19 jugadors convocats i l’'staff' tècnic, s’han desplaçat a Madrid el vicepresident Jordi Cardoner i els directius Antoni Freixa, Pilar Guinovart i Javier Bordas. També ha viatjat el director esportiu del futbol professional Andoni Zubizarreta.

Dinar de directives

Com es tradicional, les directives del Futbol Club Barcelona i l’Atlètic de Madrid es reuniran aquest migdia per celebrar un dinar. En aquesta ocasió, el dinar, que tindrà lloc a partir de les 15 h, se celebrarà al restaurant Asador Frontón.

Tornar a dalt