fcb.portal.reset.password

Cesc, aclamat per l'afició a l'aeroport de Granada / FOTO: MIGUEL RUIZ - FCB

L'expedició barcelonista ha arribat al seu destí a l'hora prevista, és a dir, a les 11.20 h, en un dia assolellat. La jornada d'aquest dimarts ha començat molt aviat per a la plantilla, que a les 9.15 h sortia de les instal•lacions del Camp Nou per dirigir-se a l'aeroport del Prat. Era a les 10 h quan s'enlairava l'avió que l'ha traslladat fins al seu destí, Granada, on ha aterrat puntualment.

Els components de l'expedició

A més dels 19 jugadors convocats –els 17 disponibles del primer equip i els dos futbolistes del Barça B Montoya i Cuenca -, i la resta dels components del primer equip, en aquesta ocasió s'han desplaçat fins a Granada el director esportiu del Futbol Professional, Andoni Zubizarreta, així com el secretari i portaveu de la Junta Directiva, Antoni Freixa, i els directius Jordi Moix, Eduad Coll i Ramon Pont.

Un cop al seu destí, on l'esperaven més de 500 persones, la plantilla s'ha dirigit directament cap a l'hotel de concentració, a on dinarà i s'hi estarà fins a l'hora de dirigir-se a l'estadi de Los Cármenes, on a partir de les 20 h afrontarà la desena jornada de la competició de la regularitat contra el Granada. L'equip ha estat rebut a l'hotel per unes 500 persones més.

La tornada

Un cop finalitzat el compromís, l'equip emprendrà el viatge de tornada a Barcelona a les 23.15 h, quan està previst que s'enlairi l'avió que l'ha de traslladar fins a la Ciutat Comtal. L'hora d'arribada està prevista per a les 00.45 h.

Dinar de directives

A les 14.30 h tindrà lloc el dinar entre els membres de la directiva blaugrana i la del Granada. Aquest dinar se celebrarà al restaurant Ruta del Veleta.

Tornar a dalt
_satellite.pageBottom();